Antena Meniu Search
x

Incendiu puternic în Baia Mare. Două case au ars, proprietarii au rămas pe drumuri, în pragul iernii

Flăcări violente au cuprins o casă şi s-au extins rapid şi la gospodăria învecinată. Mai multe echipaje de pompieri, dar şi ambulanţe au fost mobilizate în zonă. Locuitorii au ieşit în stradă, speriaţi că focul va ajunge şi la casele lor. 

Vezi și

Flăcări violente au cuprins o casă şi s-au extins rapid şi la gospodăria învecinată. Mai multe echipaje de pompieri, dar şi ambulanţe au fost mobilizate în zonă. Locuitorii au ieşit în stradă, speriaţi că focul va ajunge şi la casele lor. Salvatorii au stins însă incendiul înainte să provoace şi alte pagube. Din fericire, proprietarii nu au fost răniţi, dar, în pragul iernii, au rămas pe drumuri.

Se lăsase întunericul când un apel la 112 anunţa un incendiu pe o stradă din Baia Mare. O casă ardea ca o torţă, iar flăcările se extindeau cu repeziciune şi la imobilul alăturat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Oana Alexa, purtător de cuvant ISU Maramures: Incendiul s-a propagat de la o casă la cealaltă, din cauză că sunt foarte apropiate una de cealaltă.

Pompierii au intervenit cu patru autospeciale. În zonă au ajuns şi medicii. Însă, din fericire, nu a fost nevoie de intervenţia lor. Panica s-a instalat imediat şi printre vecini.

Salvatorii au reuşit să ţină flăcările în frâu, astfel încât să nu ajungă şi la alte locuinţe. Au apărut însă şi acuzaţii. Intervenţia ar fi fost greoaie, spun oamenii.

Incendiul a mistuit acoperişurile celor două case. Acum, proprietarii cer ajutor autorităţilor. Iar o anchetă va stabili, cu exactitate, de la ce a pornit focul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Incendiu puternic în Baia Mare. Două case au ars, proprietarii au rămas pe drumuri, în pragul iernii