Antena Meniu Search
x

Video Incendiu de proporţii într-o zonă industrială din Buzău. Cinci clădiri, o maşină şi deşeuri, cuprinse de flăcări. A fost emis mesaj RO-Alert

Un incendiu de proporţii a avut loc ieri seară, într-o zonă industrială din Buzău. Cinci clădiri, o mașină și mai multe produse au ars. 

de Redactia Observator

la 21.06.2022, 10:53

Vezi și

Update 10.30: Cinci clădiri, o mașină și mai multe produse au ars în incendiul care a izbucnit luni seara în zona industrială a orașului Buzău. Intervenția pompierilor încă nu s-a încheiat. Potrivit ISU Buzău, au ars 5 clădiri pe o suprafață totală de aproximativ 3.000 de metri pătrați. Trei dintre acestea au ars în totalitate, la una a ars doar fațada pe o suprafață de 100 de metri pătrați, iar o altă clădire a fost afectată în proporție de 50%. Au mai ars un autoturism, dar și produse și deșeuri. 

Incendiul este localizat, dar se lucrează în continuare pentru lichidare. Luni dimineața, trei autospeciale de stingere cu apă și spumă cu 10 subofițeri acționează în continuare pentru eliminarea efectelor negative ale incendiului. La finalul intervenției vor fi demarate cercetări la fața locului în cadrul cărora va fi stabilită și cauza probabilă de incendiu.

Ştire iniţială: Incendiul s-a manifestat violent, cu flacără deschisă şi a afectat o suprafaţă de peste 2000 de metri pătraţi. La scurt timp de la izbucnirea incendiului, o coloană de fum negru ce se putea vedea de la câţiva kilometri a înspăimântat autorităţile, care au emis şi un mesaj RO-Alert. 

În sprijinul pompierilor de la Buzău au venit echipaje din Vrancea, Ialomița, Brăila și Prahova. În total 140 de pompieri şi 12 autospeciale de stingere. De asemenea, două echipaje SMURD au sosit la faţa locului. 

Din fericire, incendiul nu s-a soldat cu victime. Lupta cu flăcările a durat câteva ore. Pompierii au deschis o anchetă pentru a afla cauza izbucnirii flăcărilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Incendiu de proporţii într-o zonă industrială din Buzău. Cinci clădiri, o maşină şi deşeuri, cuprinse de flăcări. A fost emis mesaj RO-Alert