Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Incendiu de proporţii la o hală cu substanţe chimice din Butimanu, în Dâmboviţa. A fost emis mesaj RO-Alert

Un incendiu de proporţii a izbucnit în această dimineaţă la o hală cu substanţe chimice din localitatea Butimanu, judeţul Dâmboviţa. Mai multe autospeciale de intervenţie se află la faţa locului şi încearcă în aceste momente să stingă flăcările pentru ca acestea să nu se extindă. Din cauza degajărilor mari de fum a fost emis un mesaj RO-Alert.

de Eduard Marin

la 11.09.2024 , 07:26

Incendiul a izbucnit în jurul orei 04:14 la o hală situată în localitatea Butimanu.

Incendiu la Butimanu, Dâmboviţa. A fost emis mesaj RO-Alert

"În jurul orei 04:14 am fost solicitaţi să intervenim în cazul unui incendiu produs la o hală situată în localitatea Butimanu. Garda de Intervenţie Corneşti intervine cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, Detaşamentul de Pompieri Târgovişte cu o autospecială de stingere şi o autospecială cu hidroperforare, Detaşamentul de Pompieri Titu cu o autospecială de stingere, Detaşamentul de Pompieri Pucioasa cu o autospecială de stingere, iar Garda de Intervenţie Răcari cu un echipaj SMURD", a transmis, miercuri, ISU Dâmboviţa.

Articolul continuă după reclamă

Din cauza degajărilor mari de fum, precum şi pentru prevenirea populaţiei, a fost transmis mesaj RO-Alert. Incendiul se manifestă generalizat pe o suprafaţă de aproximativ 1.000 mp.

Se acționează pentru localizarea și lichidarea incendiului. Deocamdată nu sunt raportate victime.

Eduard Marin Like
Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » Incendiu de proporţii la o hală cu substanţe chimice din Butimanu, în Dâmboviţa. A fost emis mesaj RO-Alert