Antena Meniu Search
x

Video Incendiu de vegetaţie în Băneasa: flăcările au cuprins 30 de hectare, o locuinţă a fost afectată. Imagini filmate cu drona

Un incendiu puternic a izbucnit marţi, într-o zonă de vegetaţie uscată din nordul Capitalei, în apropiere de strada Drumul Agatului, pe o suprafaţă de aproximativ 30 de hectare.

de Redactia Observator

la 22.08.2023, 15:46

Vezi și

"Forţele acţionează pentru stingerea mai multor focare, respectiv pentru limitarea propagării incendiului. Au fost afectate faţada şi terasa unei locuinţe. Nu sunt victime", informează Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF).

15 autospeciale sunt prezente la faţa locului

Au fost alertate în mod progresiv 15 autospeciale de stingere, SMURD şi descarcerare. "Există pericol de propagare către zona forestieră. Au fost luate măsuri pentru realizarea dispozitivului de protecţie", precizează ISUBIF.

Rafalele de vant influenţează în mod continuu direcţia de propagare a incendiului, a mai transmis ISUBIF. De asemenea, căile de acces pentru autospecialele de pompieri sunt limitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Incendiu de vegetaţie în Băneasa: flăcările au cuprins 30 de hectare, o locuinţă a fost afectată. Imagini filmate cu drona