Antena Meniu Search
x

Incendiu de vegetaţie în Tulcea, focul se întinde pe 40 de hectare. Două echipaje de pompieri luptă cu flăcările

Incendiu de vegetaţie în judeţul Tulcea. Suprafaţa cuprinsă de flăcări este de 40 de hectare, iar în apropiere se află şi o fermă stuficolă. Două echipaje de pompieri au intervenit la faţa locului. 

de Redactia Observator

la 04.05.2023, 14:26

Un incendiu de vegetaţie uscată a izbucnit, joi după-amiază, în judeţul Tulcea, suprafaţa afectată fiind de 40 de hectare. În apropierea focarului se află şi o fermă stuficolă, iar pompierii încearcă să împiedice focul să ajungă acolo. 

Două echipaje de pompieri luptă cu flăcările

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea a anunţat că două echipaje de pompieri cu 10 subofiţeri intervin, joi, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu de vegetaţie stuficolă, între localităţile Iazurile şi Colina.

“Misiunea este una contracronometru deoarece în apropierea focarului se află şi o fermă stuficolă. În acest moment se lucrează pentru lichidarea incendiului şi pentru protejarea obiectivul economic”, a transmis ISU Tulcea, potrivit News.

Suprafaţa afectată până în acest momene este de aproximativ 40 de hectare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Incendiu de vegetaţie în Tulcea, focul se întinde pe 40 de hectare. Două echipaje de pompieri luptă cu flăcările