Antena Meniu Search
x

Video Incendiu devastator în Capitală. Şapte case s-au făcut scrum şi localnicii sunt revoltaţi că pompierii ar fi ajuns prea târziu

A fost o noapte de foc în Capitală. Şapte case au ars, iar trei oameni au ajuns la spital cu arsuri şi intoxicaţi cu fum. Rămaşi în stradă, doar cu hainele pe ei, proprietarii fac acuzaţii grave. Spun că pompierii s-au mişcat greu şi au ajuns prea târziu. Cei de la ISU susţin însă că au acţionat ca la carte.

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 03.07.2024 , 20:34

În toiul nopții, flăcări puternice au cuprins acoperișul unei case din sectorul 3. Vâlvătaia a fost atât de puternică, încât limbile de foc au înghiţit întreaga locuinţă în doar câteva minute. Prinşi în capcana de foc, proprietarii au fost la un pas să ardă de vii.   

Pentru că în zonă casele sunt construite una într-alta, focul s-a extins cu repeziciune şi la vecini.  Pericolul a fost cu atât mai mare cu cât într una din case erau mai mutle butelii.

Şapte case s-au făcut scrum, sub ochii proprietarilor disperaţi

Vezi și

"S-a acţionat din curţile a 8 gospodării, suprafaţa totală afectată este de aprox 700 mp, 26 persoane s-au autoevacuat, 5 persoane asistate medical, 3 la spital, 2 cu arsuri, una expusă la fum", a declarat Ana Covaşeniuc, ISU.

Pe acelaşi subiect

Oamenii sunt revoltaţi şi cer explicaţii pompierilor pentru că ar fi intervenit târziu.

Reprezentantii ISU ii contrazic, spun că primele maşini au ajkuns la locl incendiulu în 12 minute de la primul apel la 112.

Pe lumină, amploarea dezastrului se vede cel mai bine. Rămaşi doar cu hainele de pe ei, oamenii privesc neputincioși spre ruine. 

Aici a fost bucătăria de vară. Un grătar, un balansoar, două bănci şi o masă. Flăcările în schimb nu au iertat nimic, iar în urma lor a rămas doar scrum. Sigurii care au rămas în picioare sunt pereţii exteriori ai casei

Deocamdată, nu se știe de la ce a pornit totul. O anchetă urmează să stabilească exact care este cauza incendiului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Aţi stat peste program la muncă, doar pentru a scăpa de îndatoriri personale?
Observator » Evenimente » Incendiu devastator în Capitală. Şapte case s-au făcut scrum şi localnicii sunt revoltaţi că pompierii ar fi ajuns prea târziu