Antena Meniu Search
x

Video Incendiu într-o sală de operație la Spitalul Județean Constanța. Patru medici s-au autoevacuat

Incendiu într-o sală de operație la Spitalul Județean Constanța, sâmbătă după-masă. Din fericire, nu au existat victime.

de Monica Palade

la 24.07.2021, 22:12

Vezi și

Incendiul a izbucnit într-un bloc operator pe aproximativ 40 de metri pătrați și a fost stins de serviciul privat pentru situații de urgență. Patru medici, care se aflau în sala de operaţie, s-au autoevacuat.

Incendiul a pornit de la dezumidificator 

Din fericire, pacientul opretat nu se mai afla acolo, potrivit celor de la ISU Constanța.

Incendiul a izbucnit, din primele date, din cauza dezumidificatorului din sala de operație. La incendiu au fost trimiși 35 de pompieri cu mai multe autospeciale, dar nu a fost nevoie de intervenția acestora.

"În această după-amiază, la Spitalul de urgenţă Sfântul Apostol Andrei Constanţa s-a produs un incendiu într-una din sălile de operaţie de la etajul 4. Acesta a fost localizat la un aparat de purificare a aerului. Datprită sistemului performant de avertizare şi semnalizare incendiu de care dispune spitalul au fost transmise semnale în timp real Dispeceratului SCJU care este asistat non-stop, iar pompierii din cadrul serviciului propriu de pompieri au intervenit imediat pentru localizarea şi stingerea incendiului. În sala de operaţie, nu existau pacienţi, ci doar patru cadre medicale, care s-au autoevacuat. Datorită intervenţiei rapide, incidentul nu s-a soldat cu victime şi pagube materiale însemnate", a declarat Crina Kibedi, purtător de cuvânt Spitalul Județean Constanța.

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor furnizate de reporterul Observator Andreea Filip.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Incendiu într-o sală de operație la Spitalul Județean Constanța. Patru medici s-au autoevacuat