Antena Meniu Search
x

Video Incendiu într-un bloc din Craiova. Flăcările s-ar fi aprins din senin. 20 de persoane, evacuate de pompieri

Au fost flăcări mari, ieri după amiază, într-un cartier din Craiova. Un apartament situat la etajul patru al unui bloc s-a aprins din senin, iar în doar câteva clipe, casa scării a fost învăluită de un fum negru şi înecăcios, iar rând pe rând oamenii au ieşit din locuinţe doar cu ce aveau pe ei. 

de Redactia Observator

la 26.06.2024 , 09:07

Patruzeci de persoane au fost evacuate, marţi, dintr-un bloc din Craiova, după ce un incendiu a izbucnit la un apartament aflat la etajul al patrulea.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj au anunţat că pompierii au intervenit marţi, în cartierul Brazda lui Novac din Craiova, cu două autospeciale cu apă si spumă şi o autospecială de descarcerare la un incendiu produs într-un apartament situat la etajul patru al unui bloc. 

”Sosiţi la locul intervenţiei pompierii au constatat că incendiul se manifestă la materialele combustibile dintr-o încăpere cu degajare de fum pe casa scării”, au anunţat pompierii. 

Vezi și

Pompierii au evacuat alte 20 de persoane. În total 40 de oameni au fost puşi în pericol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
V-aţi gândit să renunţaţi la maşină din cauza scumpirilor repetate la pompă?
Observator » Evenimente » Incendiu într-un bloc din Craiova. Flăcările s-ar fi aprins din senin. 20 de persoane, evacuate de pompieri