Antena Meniu Search
x

Video Incendiu la locomotiva unui tren care circula pe ruta Arad - Timişoara. Şase trenuri staţionează în gări de pe traseu

Traficul feroviar este oprit luni dimineaţă pe ruta Arad - Timişoara după ce locomotiva unui tren de călători a fost afectată de un incendiu. Şase trenuri staţionează în gări de pe traseu, notează news.ro.

de Redactia Observator

la 23.08.2021, 12:28

Incendiu la locomotiva unui tren care circula pe ruta Arad - Timişoara. Şase trenuri staţionează în gări de pe traseu

”Traficul feroviar este oprit temporar, pe raza Sucursalei Regionale CF Timişoara, între staţiile CF Şag şi Vinga, (linie simplă electrificată), unde în cursul acestei dimineţi, la locomotiva trenului R 2602 s-a produs un incendiu”, anunţă Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA.

La faţa locului s-au deplasat pompierii, care au intervenit pentru stingerea incendiului, şi o drezină pantograf, care va face verificări la linia de contact. Şase trenuri de călători staţionează în gările adiacente, aşteptând redeschiderea circulaţiei. Acestea vor ajunge la destinaţie cu întârziere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Incendiu la locomotiva unui tren care circula pe ruta Arad - Timişoara. Şase trenuri staţionează în gări de pe traseu