Antena Meniu Search
x

VIDEO. Incendiu la Rafinăria Petrotel Lukoil din Ploieşti. Nu sunt raportate victime, focul a fost lichidat. Au luat foc reziduuri petroliere

Un incendiu a izbucnit marţi la Rafinăria Petrotel Lukoil din Ploieşti. Potrivit ISU Prahova, incendiul s-a manifestat la instalaţia de cocsare, la mai multe reziduuri petroliere, fiind afectată de flăcări o suprafaţă de aproximativ 400 mp. Incendiul a fost lichidat. Nu sunt înregistrate victime.

De Redactia Observator la 21.09.2021, 12:26
Incendiu la Rafinăria Petrotel Lukoil din Ploieşti. Nu sunt raportate victime, focul a fost lichidat
Incendiu la Rafinăria Petrotel Lukoil din Ploieşti. Nu sunt raportate victime, focul a fost lichidat - Observator

Arderea s-a manifestat cu degajări mari de fum, au ars reziduuri petroliere rezultate în urma procesului tehnologic (păcură, motorină, cocs). Nu sunt raportate victime, anunţă ISU.

Echipajele serviciului privat pentru situatii de urgență ale operatorului economic au intervenit cu 4 autospeciale de stingere. Pompierii prahoveni au alocat 3 masini de stingere, 2 autospeciale de descarcarare, 1 Autoscară si o ambulanta SMURD. Avand in vedere degajarile mari de fum, pentru protecția populație aflată in proximitatea zonei de manifestare a incendiului, ISU Prahiva a transmis un mesaj prin intermediul sistemului RO-Alert. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » VIDEO. Incendiu la Rafinăria Petrotel Lukoil din Ploieşti. Nu sunt raportate victime, focul a fost lichidat. Au luat foc reziduuri petroliere