Antena Meniu Search
x

Degajările de fum de la secţia de pediatrie a Spitalului „Louis Țurcanu” din Timișoara erau de fapt evacuări de heliu. 46 de copii şi 42 de adulţi au fost evacuaţi

Alertă la Spitalul „Louis Țurcanu” din Timișoara. 46 de copii şi 42 de adulţi au fost evacuaţi. Pompierii sunt în alertă şi a fost activat planul roşu de intervenţie. După aproape o oră, la 8:20, acesta a fost dezactivat. Pe 18 septembrie un alt incendiu a cuprins spitalul. 

de Redactia Observator

la 03.12.2022, 09:41

Vezi și

Degajări de fum la pediatria Spitalului „Louis Țurcanu” din Timișoara, sâmbătă. Potrivit ISU Timiș, fumul provenea de la aparatul de RMN situat la paterul clădirii. Nu au fost persoane rănite sau intoxicate cu fum. „După efectuarea recunoașterii s-a constatat că erau evacuări de heliu, provenit de la instalația de răcire a unui aparat RMN, situat la parterul clădirii”, a transmis ISU, potrivit reporterului Observator Iulia Pop.

Degajări de fum la secţia de pediatrie

"La spital au fost trimise următoarele forțe și mijloace din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Timișoara: o autospecială de primă intervenție și comandă, trei autospeciale de stingere, 2 autoscări mecanice, 2 autospeciale de transport personal și victime multiple, 2 ambulanțe SMURD, cu 28 de subofițeri.În urma recunoașteri fumul provenea de la aparatul de R.M.N. situat la paterul clădirii, nu au fost persoane rănite sau intoxicate cu fum. Cu ora 7:45 a fost activat planul roșu de intervenție. Din fericire, nicio persoană nu necesită îngrijiri medicale. Misiunea este în dinamică", transmite ISU Timiş.

Pe 18 septembrie, 42 de copii şi 41 de mame au fost evacuaţi din acelaşi spital, după ce un fum gros şi înecăcios a umplut două etaje. Atunci, a fost doar un scurtcircuit, nu incendiu. Managerul spitalului, Ovidiu Adam, declara la vremea aceea că nu a fost nimic serios, nu a fost incendiu propriu-zis, ci un scurt circuit la o staţie de tratare a aerului care a produs foarte mult fum. "S-au topit nişte fire de plastic şi a fumegat intens. În rest nu au fost alte probleme", susţinea managerul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Degajările de fum de la secţia de pediatrie a Spitalului „Louis Țurcanu” din Timișoara erau de fapt evacuări de heliu. 46 de copii şi 42 de adulţi au fost evacuaţi