Antena Meniu Search
x

Incendiu la subsolul Spitalului de Urgență Județean Timiș - Secția Ortopedie. Personalul spitalului a stins imediat focul

Un incendiu a izbucnit sâmbătă, la prânz, la salteaua unui pat aflat pe un coridor al secției de Ortopedie a Spitalului Județean de Urgență Timiş, informează reporterul Observator Iulia Pop. 

de Redactia Observator

la 30.04.2022, 17:08

Potrivit ISU Timiș, focul a pornit la ora 13.40, la salteaua unui pat aflat pe coridor. Incendiul a fost detectat și semnalizat de instalația de detectate, semnalizare și avertizare incendiu (IDSAI). Incendiul a fost lichidat de către personalul de la locul de muncă (paznicul și electricianul de serviciu).

În urma incendiului a ars salteaua patului și a fost afectată zugrăveala pe un perete și un corp de iluminat. Nu au fost apeluri către ISU TM cu privire la eveniment.

La ora 14:50, la locul evenimentului s-a deplasat 1 Autospecială de Primă Intervenție și Comandă APIC  și 3 subofițeri pentru executarea unei recunoașteri și va urma un control referitor la respectarea normelor de prevenire și stingere a incendiilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Incendiu la subsolul Spitalului de Urgență Județean Timiș - Secția Ortopedie. Personalul spitalului a stins imediat focul