Antena Meniu Search
x

Incendiu puternic la Biserica Unitariană din Sânmiclăuș, turla s-a prăbuşit

Un incendiu puternic a avut loc în Alba, la Biserica Unitariană din localitatea Sânmiclăuş, veche de 700 de ani. Turla lăcaşului de cult s-a prăbuşit.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 02.10.2019, 18:09

Incendiu puternic la Biserica Unitariană din Sânmiclăuș, în Alba
Biserica Unitariană din Sânmiclăuș a luat foc, miercuri după-amiază, pe 2 octombrie - captură video Facebook | Balint Bulucz

Un incendiu puternic a avut loc în Alba, la Biserica Unitariană din localitatea Sânmiclăuş, veche de 700 de ani. Turla lăcaşului de cult s-a prăbuşit.

ISU Alba a anunţat, miercuri, că intervine cu mai multe autospeciale pentru localizarea şi lichidara unui incendu izbucnit la Biserica Unitariană din localitatea Sânmiclăuş.

Pentru invervenţia la înălţime a fost alocată şi o scară de 42 de metri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Incendiul este localizat, se lucrează pentru lichidare. În urma incendiului, turla bisericii s-a prăbuşit”, a anunțat ISU Alba.

La intervenţie participă şi pomierii voluntari din Şona. Potrivit news.ro, Biserica este monument istoric, construit iniţial în secolul 13 şi reamenajat în secolul 17. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Incendiu puternic la Biserica Unitariană din Sânmiclăuș, turla s-a prăbuşit