Antena Meniu Search
x

Foto Incendiul de la Iulius Mall a fost provocat. Trei tineri ar fi pornit focul, după ce ar fi aruncat cu o petardă

Răsturnare de situație în cazul incendiului de la Iulius Mall din Cluj-Napoca. Totul ar fi fost provocat iar protagoniști ar fi fost trei tineri care ar fi aruncat cu  ”un obiect pirotehnic de mici dimensiuni”, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 10.12.2023, 15:39

Incendiul de la Iulius Mall a fost provocat. Trei tineri ar fi pornit focul, după ce ar fi aruncat cu o petardă
Incendiul de la Iulius Mall a fost provocat. Trei tineri ar fi pornit focul, după ce ar fi aruncat cu o petardă

”La data de 9 decembrie a.c., în jurul orei 18.50, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că la depozitul unui supermarket, din cadrul unui centru comercial situat în Cluj-Napoca, ar fi izbucnit un incendiu. La faţa locului, pompierii din cadrul ISU Cluj au intervenit pentru lichidarea incendiului, stabilind, din primele verificări, că acesta ar fi fost provocat”, a transmis, duminică, IPJ Cluj.

Trei tineri ar fi provocat incendiul

Sursa citată a precizat că poliţiştii au demarat de îndată cercetări. 

”Probatoriul administrat până în acest moment, a condus la ipoteza că incendiul ar fi fost provocat de un grup de 3 tineri, care ar fi aruncat un obiect pirotehnic de mici dimensiuni în zona depozitului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul infracţiunii de distrugere, fiind efectuate cercetări pentru identificarea persoanelor bănuite şi tragerea la răspundere a acestora”, a mai transmis sursa citată.

Un puternic incendiu a izbucnit, sâmbătă seară, în curtea interioară a Iulius Mall, clienţii fiind evacuaţi.

Activitatea centrului comercial a fost reliată duminică

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Incendiul de la Iulius Mall a fost provocat. Trei tineri ar fi pornit focul, după ce ar fi aruncat cu o petardă