Antena Meniu Search
x

Video Incendiul din clădirea de lângă maternitatea Giulești a distrus camera cu dovezi a Poliţiei Capitalei

Incendiul izbucnit aseară la subsolul unei clădiri din Bucureşti nu a afectat un depozit oarecare. Ci chiar camera de corpuri delicte a Poliţiei Capitalei, adică locul unde se depun probe din dosare. 

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 03.10.2023, 13:26

Vezi și

Clădirea cu cinci etaje din Sectorul 6 al Capitalei afectată luni seară de un incendiu adăpostea şi camera cu corpuri delicte a Poliţiei Capitalei. De altfel, Poliţia a anunţat că se fac cercetări pentru distrugere din culpă în acest caz, până în prezent nefiind cunoscută cauza probabilă a izbucnirii incendiului. Incendiul a afectat subsolul clădirii, pe aproximativ jumătate din suprafaţă.

Incendiu de proporţii lângă Maternitatea Giuleşti

Potrivit Poliţiei Capitalei, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 20 au fost sesizaţi, luni, în jurul orei 18.00, prin sistem 112, despre faptul că, într-o clădire situată în Sectorul 6, ar fi izbucnit un incendiu.

”Deplasând-se cu operativitate la faţa locului, poliţiştii au costatat faptul că incendiul provine de la subsolul unei clădiri, unde se afla amenajată camera de corpuri delicte a Poliţiei Capitalei (sectoarele 1-6), unde sunt depozitate bunuri ce se aflau în custodia Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti”, a arătat sursa citată.

De asemenea, membrii echipajelor celor 10 autospeciale SMURD – Pompieri sosite la adresă au pătruns în clădire, constatând faptul că nu există persoane în interior şi procedând, totodată, la stingerea incendiului.

”Din primele verificări efectuate, s-a stabilit faptul că incendiul există doar la subsolul clădirii, în aproximativ 50% din suprafaţa acestuia, fiind afectate anumite camere, fără a se cunoaşte, la acest moment, cauza probabilă a focarului. Cercetările au fost preluate de către Serviciul de Investigaţii Criminale – Sector 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere din culpă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6”, a transmis, marţi, Poliţia Capitalei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Aţi cumpărat produse aproape de expirare, la preţ mai mic?

Observator » Evenimente » Incendiul din clădirea de lângă maternitatea Giulești a distrus camera cu dovezi a Poliţiei Capitalei