Antena Meniu Search
x

Incident neobișnuit în Otopeni: Un poliţist a fost mușcat de burtă, când îi punea cătușele unui scandalagiu

Un poliţist a fost mușcat de burtă în timp ce îi punea cătușele unui scandalagiu, pe o stradă din Otopeni. Scandalagiul, un bărbat de 35 de ani, nu s-a liniștit nici la sediul Poliției.

de Redactia Observator

la 06.07.2022, 22:20

Incident neobișnuit în Otopeni: Un poliţist a fost mușcat de burtă, când îi punea cătușele unui scandalagiu - Shutterstock

Polițiștii orașului Otopeni au fost sesizați luni seară că pe o stradă un bărbat, posibil beat, face scandal, anunță miercuri seară Poliția Ilfov. Polițiștii l-au găsit pe bărbatul care se manifesta recalcitrant, având un comportament agresiv, fizic și verbal, refuzând, totodată, să se legitimeze. Când a fost încătușat, bărbatul l-a mușcat în zona abdomenului pe unul dintre polițiști.

Polițist mușcat de burtă de un scandalagiu

Bărbatul a fost condus la sediul Poliției Orașului Otopeni, unde a continuat să fie agresiv fizic și verbal, amenințând cu moartea polițiștii. La sediul Poliției Orasului Otopeni s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri de specialitate polițistului.

„În cauză, procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, a dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului de 35 de ani, sub aspectul săvârșirii a 4 infracțiuni de ultraj, una în forma lovirii sau alte violențe și 3 în forma amenințării, toate cu aplicarea concursului de infracțiuni și a stării de recidivă. Ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile”, transmite Poliția Ilfov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Incident neobișnuit în Otopeni: Un poliţist a fost mușcat de burtă, când îi punea cătușele unui scandalagiu