Antena Meniu Search
x

Incidente la protestul din Capitală. Manifestanţii au rupt cordoanele jandarmilor şi au ocupat bulevardul

Un protest de amploare, faţă de modificarea legilor justiţiei şi a Codurilor penale, are loc în Bucureşti! Au avut loc şi primele incindente.

Vezi și

Un protest de amploare, faţă de modificarea legilor justiţiei şi a Codurilor penale, are loc în acest momente, în Bucureşti! Sunt peste 1.500 de oameni, veniţi din mai multe colţuri ale ţării, în Piaţa Universităţii din Capitală. Au fost îmbrânceli în piaţă, oamenii au rupt cordoanele jandarmilor şi au ocupat întreg bulevardul. 

Un pistol, o şurubelniţă şi seringi fac parte din arsenalul suporterilor veniţi la protestul din Piaţa Universităţii. Un bărbat suspect a fost dus imediat la secţie. Percheziţii de amploare au avut loc, în filtrele organizate de Jandarmerie. Fiecare protestar a fost controlat corporal şi în genţi. Unii dintre ei chiar au făcut schimbi de rucsacuri, înainte de sosirea la filtre. 

Câţiva dintre protestatari şi-au pierdut cumpătul când jandarmii au montat gardurile de protecţie.

Aproximativ două mii de protestatari s-au strâns în Piaţa Universităţii. Cei mai mulţi poartă pancarte cu mesaje antiguvernamentale şi flutură drapele. Peste o jumătate de oră, vor porni, în marş, către Palatul Parlamentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Incidente la protestul din Capitală. Manifestanţii au rupt cordoanele jandarmilor şi au ocupat bulevardul