Antena Meniu Search
x

Inconștiența i-a băgat în spital. Doi tineri din Vrancea, răniţi după ce şoferul, un tânăr de 15 ani, a intrat cu mașina într-un copac, când fugea de poliție

Cursă condusă de inconștiența a doi tineri din Vrancea. Ambii adolescenți, de 15 și 18 ani, au ajuns la spital după ce s-au urcat într-o mașină și au gonit pe șosea. Tânărul de 15 ani, care se afla la volan, a pierdut controlul volanului și a intrat într-un pom, după ce a încercat să fugă de poliție. În aceeași seară cu accidentul, adolescentul de 15 ani a mai fost prins o dată la volanul mașinii, unde s-a ales cu dosar penal.

de Redactia Observator

la 17.05.2023, 11:57

Inconștiența i-a băgat în spital. Doi tineri din Vâlcea, răniţi după ce şoferul de 15 ani a intrat cu mașina într-un copac, când fugea de poliție
Inconștiența i-a băgat în spital. Doi tineri din Vâlcea, răniţi după ce şoferul de 15 ani a intrat cu mașina într-un copac, când fugea de poliție - IPJ Vrancea

Cu câteva ore înainte de producerea accidentului, tânărul de 15 ani a fost prins la volanul unei mașini, după ce polițiștii au observat că aceasta nu era parcată corespunzător. Adolescentul s-a ales cu dosar penal, însă asta nu l-a oprit din a-și continua cursa nebună.

"La data de 16.05.2023, ora 19.30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Odobești, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare pe raza orașului, au observat un autoturism, care era parcat neregulamentar în stația mijloacelor de transport în comun. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana care a condus și a parcat autoturismul în acel loc,  respectiv un minor, în vârstă de 15 ani. De asemenea, s-a stabilit faptul că tânărul în cauză nu deține permis de conducere  pentru nicio categorie de vehicule, motiv pentru care pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere", a declarat IPJ Vrancea.

Băiatul a pierdut controlul volanului când fugea de polițiști

Mai târziu în acea seară, polițiștii au văzut în trafic aceeași mașină. Băiatul a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor și, în încercarea de a scăpa de aceștia, a pierdut controlul volanului și a intrat într-un copac. În urma incidentului, atât el, cât și prietenul său de 18 ani care se alfa pe locul din drepata, au ajuns la spital. 

"În aceeași zi, în jurul orei 23.25, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Odobești, cu ocazia activităților pe linie rutieră desfășurate, au depistat în trafic același autoturism, însă conducătorul auto nu a oprit la semnalele echipajului de poliție. Astfel, polițiștii au plecat în urmărirea autovehiculului, înspre municipiul Focșani, iar în intersecția DN2 M cu DJ 205S minorul a pierdut controlul asupra direcției de mers și a ieșit în decor. A rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto, în vârstă de 15 ani, precum și a pasagerului din dreapta, în vârstă de 18 ani, aceștia fiind transportați la spital, în vederea primirii îngrijirilor medicale necesare", potrivit IPJ Vrancea.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Inconștiența i-a băgat în spital. Doi tineri din Vrancea, răniţi după ce şoferul, un tânăr de 15 ani, a intrat cu mașina într-un copac, când fugea de poliție