Antena Meniu Search
x

Video Inconştienţa unui şofer de microbuz, filmată în Prahova. Bărbatul depăşeşte linia continuă în dreptul unei treceri de pietoni

Noi imagini revoltătoare au fost surprinse în traficul din judeţul Prahova. Şoferul unui microbuz a fost filmat în timp ce depăşeşte pe linie continuă, în apropierea unei treceri pentru pietoni, fără a ţine cont vreo secundă că ar putea produce o tragedie.

de Redactia Observator

la 06.06.2022, 15:55

Vezi și

S-a întâmplat în localitatea Strejnicu, protagonistul fiind un şofer de microbuz care nu ţine cont de faptul că pe lângă linia continuă are în faţă şi o trecere pentru pietoni. Mai mult, în momentul respectiv, în coloană erau mai multe autoturisme oprite în spatele unui autobuz, care aştepta în staţie pentru ca pasagerii să poată să coboare. 

O tragedie ar fi putut avea loc dacă în acel moment un pieton ar fi traversat strada. În goana lui, şoferul microbuzului îşi continuă drumul şi ulterior se opreşte pentru a-i arăta un semn obscen celuilalt şofer care l-a filmat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Inconştienţa unui şofer de microbuz, filmată în Prahova. Bărbatul depăşeşte linia continuă în dreptul unei treceri de pietoni