Antena Meniu Search
x

Cum acţiona individul căutat în tot Iaşiul după ce a agresat două fete

Este alertă în judeţul Iaşi după un val de agresiuni sexuale. Poliţiştii caută un bărbat extrem de periculos care ar fi molestat o elevă de clasa a doua. Individul ar fi luat-o de pe stradă şi ar fi ademenit-o cu bomboane în maşina lui.

Vezi și

Este alertă în judeţul Iaşi după un val de agresiuni sexuale. Poliţiştii caută un bărbat extrem de periculos care ar fi molestat o elevă de clasa a doua. Individul ar fi luat-o de pe stradă şi ar fi ademenit-o cu bomboane în maşina lui. În timpul căutărilor, anchetatorii au dat peste un alt prădător sexual. Două familii l-au reclamat.

Pedofilul a fost surprins pe imagini la scurt timp după agresiunea sexuală din 2016. Bărbatul traversează o stradă din Iaşi şi se uită suspect în jur. Pare că vrea să se asigure că nu e urmărit. 

"Fetele de aici l-au mai văzut şi pe la magazin, pe aici, pe la noi", spune tatăl fetiţei agresate.

Bărbatul era cunoscut printre elevele din zonă. Oamenii spun că încercase să ademenească mai multe fete, după acelaşi mod de operare. Le urmărea cu maşina, apoi le convingea cu dulciuri să meargă cu el. La fel s-a întâmplat şi cu fetiţa de opt ani. 

Pe acelaşi subiect

"I-a zis să o ia în maşină. Pe bord avea şi gume şi bombonele de astea. El s-a dus până în marginea satului, în partea aceea. A apucat pe un drum de ţară vreo 50 de metri şi era păpuşoi şi pe o parte, şi pe cealaltă", spune mama fetei.

După atac, fetiţa a fost consiliată psihologic de specialişti de la Protecţia Copilului. Individul a scăpat. Poliţiştii nu l-au identificat nici până acum. În timpul căutărilor, au reuşit însă să-l captureze pe alt tânăr acuzat de atacuri sexuale. 

Două familii au depus plângere împotriva tânărului de 23 de ani. Cea mai mică dintre victime are doar 14 ani. 

"Există o regulă în psihiatrie şi aceea că abuzatul devine abuzator. Într-un procent foarte mare, copilul care a fost abuzat în copilărie şi adolescenţă va abuza mai târziu şi el pe cineva", explică psihiatrul Cozmin Mihai.

Cei care au informaţii despre pedofilul filmat în 2016, sunt rugaţi să contacteze Poliţia. Fetiţa agresată le-a spus anchetatorilor că are un tatuaj pe mâna stânga şi cercel în ureche. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Cum acţiona individul căutat în tot Iaşiul după ce a agresat două fete