Antena Meniu Search
x

IMAGINI REVOLTĂTOARE! O infirmieră româncă, filmată în timp ce loveşte şi înjură bătrânii, într-un azil din Italia: "Mori odată, aruncă-te pe geam!" (VIDEO ŞOCANT)

O româncă în vârstă de 46 de ani împreună cu alţi doi angajaţi ai unui azil din Italia sunt anchetaţi de autorităţi, după ce a ieşit la iveală faptul că cei trei îi brutalizau şi insultau pe bătrânii pe care îi aveau în grijă.

Vezi și

O româncă în vârstă de 46 de ani împreună cu alţi doi angajaţi ai unui azil din Italia sunt anchetaţi de autorităţi, după ce a ieşit la iveală faptul că cei trei îi brutalizau şi insultau pe bătrânii pe care îi aveau în grijă.

"Nu mai fii nemernic, îţi dau un pumn în nas! Mori sau te ridic de c...e!" 

"Ce, te-ai decis să mori azi? Vezi fereastra de acolo? Aruncă-te! Ţi-am spus să te arunci, dar tu eşti c..ă!"

Ce aţi citit mai sus sunt doar câteva dintre frazele îngrozitoare interceptate de anchetatori, în cadrul unei anchete privind maltratarea mai multor bătrâni aflaţi în azilul "Il Cicalotto", din Pornassio, de către angajaţi ai instituţiei.

Pe acelaşi subiect

O moarte suspectă şi mai multe cazuri de incitare la sinucidere sunt detaliile şocante care apar în decizia de condamnare semnată de judecătorul de instrucţie al Tribunalului din Imperia. 

"După un episod violent, în care a fost lovit în mod repetat la cap, pacientul a murit", se arată în ordinul de arestare emis pe numele lui Massimo DEPERI, asistent social în vârstă de 48 de ani, şi principalul suspect în anchetă.  

De asemenea, în custodia autorităţilor italiene se află şi albaneza Vjollca Ferhati, de 45 de ani. 

Tot în acest caz, infirmierei românce Elena Stoica, de 46 de ani, i-a fost suspendat dreptul de a profesa timp de 12 luni. 

"Deseori, pacienţii erau loviţi puternic cu palma peste faţă, la cap şi cu picioarele. Nu le era asigurată igiena intimă, erau lăsaţi goi, murdari cu urină şi fecale. Apoi, profitând că nu se puteau apăra, angajaţii îi jigneau şi torturau", se arată în rechizitoriul procurorilor.

Imaginile publicate de mass-media italiene au fost surprinse de camerele de supraveghere şi arată tratamentul inuman aplicat bătrânilor de româncă şi ceilalţi doi angajaţi ai azilului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » IMAGINI REVOLTĂTOARE! O infirmieră româncă, filmată în timp ce loveşte şi înjură bătrânii, într-un azil din Italia: "Mori odată, aruncă-te pe geam!" (VIDEO ŞOCANT)