Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Zeci de șoferi îl vor conduce pe ultimul drum pe Casian, tânărul șofer care a murit într-un accident în Germania (Foto)

Zeci de șoferi îl vor conduce pe ultimul drum pe Casian Neculae, tânărul șofer din Argeș care a murit într-un cumplit accident rutier în Germania.

de Redactia Observator

la 21.03.2018 , 10:23

Zeci de șoferi îl vor conduce pe ultimul drum pe Casian Neculae, tânărul șofer din Argeș care a murit într-un cumplit accident rutier în Germania.

Colegii tânărului de 26 de ani care urma să devină tată peste numai trei luni s-au mobilizat pe Facebook și au anunțat că vor participa în număr mare la înmormântarea lui Casian.

Tânărul șofer va fi condus pe ultimul drum vineri, 23 martie, în localitatea Beleți-Negrești din județul Argeș.

Articolul continuă după reclamă

"Haideți să arătăm că ne pasă. Cei care pot ar fi bine să vină cu dubele. O să ne întâlnim în Topoloveni. De acolo vom pleca toți să îl conducem pe Casian pe ultimul drum. Odihnește-te în pace prietene!", au scris colegii lui Casian.

Pe acelaşi subiect

Casian Neculae lucra pe un camion frigorific, iar pe data de 14 martie, în jurul orei 15.00, în timp ce se deplasa pe autostrada A8 din Germania, în zona orașului Stuttgart, din cauza oboselii, a intrat în plin într-un TIR parcat pe banda de urgență.

Impactul a fost atât de puternic încât cabina mașinii lui Casian a fost strivită în totalitate, iar tânărul român a murit pe loc.

Casian a murit intr-un teribil accident rutier produs in Germania

Casian era logodit cu Cristina, o tânără care urmează să aducă pe lume un copil.

Cei doi se iubeau foarte mult, dovadă stând toate mesajele pe care cei doi și le-au scris pe Facebook.

De altfel, ultima postare a lui Casian îi este adresată iubitei sale:

"Iubirea? Ce-i iubirea? se gândea el. Iubirea stă în calea morţii. Iubirea este viaţa. Tot, tot ce înţeleg, înţeleg numai pentru că iubesc. Tot ce există, există pentru că iubesc. Totul e legat numai de iubire. Iubirea este Dumnezeu şi, când mori, înseamnă că tu, o particică din iubire, te întorci la izvorul veşnic al tuturor lucrurilor frumoase!".

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Zeci de șoferi îl vor conduce pe ultimul drum pe Casian, tânărul șofer care a murit într-un accident în Germania (Foto)