Antena Meniu Search
x

Foto Instituţie publică, spartă în miez de noapte. Necunoscuţii au intrat în sediul Serviciului Fiscal din Târgu Bujor, dar au plecat cu mâna goală

Poliţia din Galaţi a fost informată că în noaptea dinspre miercuri spre joi, mai multe persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracţie în sediul erviciului Fiscal Orășenesc din Târgu Bujor, în judeţul Galaţi. Se pare că niciun bun nu a fost furat din instituţie.

de Redactia Observator

la 05.10.2023, 15:37

"La data de 5 octombrie 2023, ora 6,10, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Rădeşti au fost sesizaţi, prin apel la S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, în cursul nopţii trecute, persoane necunoscute ar fi pătruns în sediul unei instituţii publice, din satul Umbrăreşti. Din primele cercetări a reieşit că acestea ar fi pătruns, prin efracţie, în sediul instituţiei publice, fără însă a sustrage bunuri sau valori. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru infracţiunile de tentativă la furt calificat şi distrugere, iar cercetările vor fi continuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraş Târgu Bujor, în vederea identificării persoanelor bănuite şi luarea măsurilor legale care se impun", se arată într-un comunicat al IPJ Galaţi.

Ar fi fost vizat sediul Serviciului Fiscal Orășenesc din Târgu Bujor. Satul Umbrărești aparține de orașul Tg.Bujor.

În ultimul an, sediile mai multor instituţii publice din Galaţi au fost călcate de hoţi, respectiv cele ale Consiliului Judeţean, Casei de Asigurări de Sănătate Galaţi, Cantinei Sociale Tecuci şi cel al companiei SC Apă Canal. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Instituţie publică, spartă în miez de noapte. Necunoscuţii au intrat în sediul Serviciului Fiscal din Târgu Bujor, dar au plecat cu mâna goală