Antena Meniu Search
x

Video Interlopul Fane Văncică filmat în timp ce bate cu bestialitate şi calcă în picioare o femeie: "Lasă capul mai jos. Nu mă interesează că iau 20 de ani"

Imagini şocante fimate cu interlopul Fane Văncică, în timp ce loveşte cu violenţă o femeie, care se pare că este amanta sa. Aflat sub influenţa alcoolului, bărbatul dă cu picioatele în femeie, în timp ce o obligă să stea în genunchi şi să îşi ceară scuze.

de Redactia Observator

la 30.08.2022, 13:33

Vezi și

Femeia îşi cere scuze şi imploră milă, însă fără succes. Imaginile au devenit virale pe reţelele de socializare. Pe filmuleţ se aude şi când acesta îi spune: "Lasă capul mai jos. Nu mă interesează că iau 20 de ani".

Cine este interlopul Fane Văncică

Ulterior, interlopul, care a devenit influencer pe TikTok, se justifică: „În primul rând vreau să îmi cer scuze faţa de soţia mea, de Maria. Îmi iubesc prea mult soţia, îmi iubesc prea mult copiii că să nu îmi cer scuze. Orice bărbat care îşi permite să ţină o casă, două, trei mai are şi o amantă. Am avut o amantă, o am în continuare (…) Datorită faptului că am fost foarte gelos, când am fost naş, am chemat-o la mine, acum patru luni de zile şi am avut impresia că se uită pe un prieten. Şi când am avut impresia că se uită m-am luat de ea”, spune Fane Vancică.

Fane Vancică este un interlop din București care controlează aproape în totalitate activitatea infracțională din Sectorul 5. A devenit cunoscut după ce l-a înjunghiat pe fiul vitreg al lui Sile Cămătaru, în urmă cu 10 ani. Vancică a fost trimis în judecată şi a fost condamnat la închisoare cu executare. În plus, interlopul este cunoscut pentru prietenia cu Fulgy, fiul Clejanilor şi a avut mai multe conflicte cu interlopi.

Pe acelaşi subiect

Poliţiştii s-au autosesizat

Poliţiştii s-au autosesizat după apariţia imaginilor în spaţiul public. "Cu privire la imaginile apărute în spațiul public, în care un bărbat lovește o femeie, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele:

Încă din cursul zilei de ieri, 29 august a.c., polițiștii Secției 16 s-au sesizat din oficiu și au demarat verificările în vederea depistării persoanelor implicate și stabilirii condițiilor în care a avut loc evenimentul. Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Interlopul Fane Văncică filmat în timp ce bate cu bestialitate şi calcă în picioare o femeie: "Lasă capul mai jos. Nu mă interesează că iau 20 de ani"