Antena Meniu Search
x

Intervenţie a jandarmilor, după ce un urs a creat panică într-o gospodărie din Vâlcea. Animalul sălbatic a intrat în curte și a atacat un porc

Jandarmii din judeţul Vâlcea intervin, sâmbătă seară, in localitatea Berislăveşti, unde un localnic a anunţat că un urs i-a intrat în curte şi a atacat un porc.

de Redactia Observator

la 12.11.2023, 07:25

Intervenţie a jandarmilor , după ce un urs a creat panică într-o gospodările din Vâlcea. Animalul sălbatic a intrat în curte și a atacat un porc.
Intervenţie a jandarmilor , după ce un urs a creat panică într-o gospodările din Vâlcea. Animalul sălbatic a intrat în curte și a atacat un porc. - Profimedia (poză ilustrativă)

Conform reprezentanţilor Jandarmeriei Vâlcea, un bărbat din satul Rădăcineşti, comuna Berislăveşti a sunat, sâmbătă seară, la 112, solicitând intervenţia autorităţilor întrucât un urs a intrat în curtea sa.

Este pentru a doua oară săptămâna aceasta când ursul îşi face apariţia în comuna Berislăveşti

"Potrivit informaţiilor primite, animalul sălbatic a atacat un porc şi a părăsit zona, îndreptându-se către o pădure. Nu au fost atacate persoane", informează Jandarmeria Vâlcea.

Este pentru a doua oară săptămâna aceasta când ursul îşi face apariţia în comuna Berislăveşti. Localnicii au  reclamat şi marţi că un urs a intrat în comună, însă la scurt timp animalul s-a întors în pădure fără a face victime.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Intervenţie a jandarmilor, după ce un urs a creat panică într-o gospodărie din Vâlcea. Animalul sălbatic a intrat în curte și a atacat un porc