Antena Meniu Search
x

Întors în ţară din Germania, un bărbat din Gorj a avut parte de o surpriză neplăcută. Şi-a găsit casa complet goală

Un bărbat din Gorj, plecat la muncă în străinătate, a avut parte de o surpriză total neplăcută când s-a întors acasă. Şi asta pentru că şi-a găsit locuinţa complet goală.

de Redactia Observator

la 02.05.2024, 11:33

Întors în ţară din Germania, un bărbat din Gorj a avut parte de o surpriză neplăcută. Şi-a găsit casa complet goală - Shutterstock

Omul nu mai avea frigider, aragaz, mai multe obiecte de mobilier, precum și scule electrice. A sunat imediat la poliţie, iar acum avea să aibă parte de un şoc şi mai mare. Hoţul era nimeni altul decât fratele său.

Ce spun poliţiştii

„Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizați prin apelul 112 de un bărbat de 45 de ani, din comuna Turburea, cu privire la faptul că i-au fost sustrase bunuri din locuință. Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, s-a stabilit faptul că, în urmă cu o zi, când apelantul a revenit la domiciliu, din Germania, a observat că din locuință îi lipsesc mai multe bunuri, respectiv un frigider, 1 aragaz, o butelie pentru aragaz, mai multe obiecte de mobilier, precum și scule electrice.

La fața locului nu au fost identificate urme de forțare, apelantul declarând faptul că a fost anunțat telefonic, cu privire la faptul că bunurile ar fi fost luate de către fratele său, în vârstă de 43 de ani, din comuna Tufeni, județul Olt. În cauză s-a întocmit dosarul penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt între rude“, au declarat poliţiştii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 11 voturi
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Evenimente » Întors în ţară din Germania, un bărbat din Gorj a avut parte de o surpriză neplăcută. Şi-a găsit casa complet goală