Antena Meniu Search
x

Agent de pază, găsit mort lângă un şantier din Baloteşti. Trupul bărbatului de 57 de ani, descoperit chiar de colegii săi

Un agent de pază a fost găsit fără suflare chiar de către colegii săi,  în apropierea unui şantier din Baloteşti, potrivit Agerpres.

de Redactia Observator

la 13.02.2023, 18:01

Trupul bărbatului de 57 de ani, descoperit chiar de colegii săi
Agent de pază, găsit mort lângă un şantier din Baloteşti - Shutterstock

"În jurul orei 7,24, poliţiştii din Otopeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în proximitatea unui şantier din Baloteşti, un bărbat a fost găsit decedat de către colegii săi. La faţa locului, poliţiştii oraşului Otopeni au identificat persoana decedată ca fiind un bărbat în vârstă de 57 de ani, care era angajat ca agent de securitate, având în pază obiectivul din apropiere", informează un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Ilfov transmis, luni, AGERPRES.

Bărbatul nu prezenta urme de violenţă

Din primele verificări, bărbatul nu prezenta urme de violenţă. A fost anunţat Serviciul de Medicină Legală.

"În prezent, poliţiştii din Otopeni efectuează activităţi specifice pentru stabilirea situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun", arată sursa citată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Agent de pază, găsit mort lângă un şantier din Baloteşti. Trupul bărbatului de 57 de ani, descoperit chiar de colegii săi