Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video IPS Calinic va fi operat la Spitalul Floreasca, după ce și-a fracturat rotula. A călcat greşit în timp ce sfinţea o troiță

Momente de cumpănă pentru Înaltpreasfinţitul Calinic. Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului a ajuns ieri seara la spital după ce a călcat greşit în timp ce participa la sfinţirea unei troiţe şi s-a lovit destul de serios la picior. 

de Cristi Georgescu

la 03.06.2024 , 14:19

Imediat după ce Înaltpreasfinţitul a căzut în timp ce se afla la sfințirea unei troițe, acesta a fost transportat de la Curtea de Argeș, cu o mașină a Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelulului, la Spitalul Județean de Urgență Pitești.

Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, operat în Capitală

După ce a fost supus unor investigații imagistice, în urma cărora s-a stabilit că a suferit o fractură la nivelul unei rotule, medicii piteșteni au luat decizia să îl transfere la un spital de nivel superior. O ambulanță l-a preluat pe Înaltpreasfinţitul Calinic și l-a transportat la Spitalul Floreasca din București. 

Vezi și

Doctorii din Capitală au decis să îl opereze. Starea lui este stabilă și Arhiepiscopia a anunțat că este supus unor investigații înainte de intervenția chirurgicală. În mesajul Arhiepiscopiei Argeșului, IPS Calinic le mulțumește medicilor și tuturor preoților și credincioșilor care se roagă pentru el. 

Cristi Georgescu Like
Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » IPS Calinic va fi operat la Spitalul Floreasca, după ce și-a fracturat rotula. A călcat greşit în timp ce sfinţea o troiță