Antena Meniu Search
x

IPS Teodosie, o nouă declarație controversată: "Vladimir Putin e un ctitor, noi îl judecăm ca pe un răufăcător. Nu este atât de negru"

Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, a afirmat că preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, nu este "atât de negru pe cum îl prezintă toată lumea", precizând că este cel mai mare ctitor la Sfântul Munte şi la Ierusalim. ÎPS Teodosie a menţionat că atât Putin, cât şi Medvedev sunt ctitori şi "noi îi judecăm ca pe nişte răufăcători".

de Bogdan Ciucă

la 09.02.2022, 14:32

IPS Teodosie, o nouă declarație controversată: "Vladimir Putin e un ctitor, nu este atât de negru pe cum îl prezintă toată lumea"
- Mediafax Foto / Profimedia Images

"Şi de ce să n-o spun, domnul Putin, care este atât de vehiculat în zilele acestea şi e văzut atât de negru, nu e negru cum îl prezintă toată lumea. Am spus-o şi o spun, fără frică şi fără nicio ezitare: este cel mai mare ctitor la Sfântul Munte şi la Ierusalim",  a declarat Arhiepiscopul Tomisului, la o emisiune la Radio Dobrogea.

IPJ Teodosie a adăugat: "Şi în ţara sa, şi Putin şi Medvedev sunt ctitori şi am fost pe urmele lor în excursie şi m-am minunat câte jertfe au facut şi noi îi judecăm ca pe nişte răufăcatori". 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » IPS Teodosie, o nouă declarație controversată: "Vladimir Putin e un ctitor, noi îl judecăm ca pe un răufăcător. Nu este atât de negru"