Antena Meniu Search
x

Video "Îţi dau orice vrei, dar lasa-mă în pace". Momente de groază pentru un copil de 12 ani din Teleorman: a fost bătut crunt de doi adolescenţi, pe terenul de fotbal

Un copil de 12 ani din Teleorman a trecut prin momente de groază, după a fost snopit în bătaie de doi adolescenţi de 13 ani, pe un teren de fotbal.

de Redactia Observator

la 02.09.2023, 08:17

Vezi și

Pe imaginile filmate chiar de atacatori se observă cum cei doi se îndreaptă către victima care stătea pe o bancă. Unul dintre adolescenţi îl trage de mână pe copil şi începe să îl lovească cu pumnii şi picioarele.

Deşi copilul îl imploră să nu îl mai lovească, acesta nu se opreşte. Fără să aibă vreun moment de răgaz, băiatul este luat şi de celălat adolescent la bătaie. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.

  • Agresor: Mai vrei ? Hai că ştiu că mai vrei!
  • Copil bătut: Îţi dau orice vrei, dar lasa-mă în pace.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "Îţi dau orice vrei, dar lasa-mă în pace". Momente de groază pentru un copil de 12 ani din Teleorman: a fost bătut crunt de doi adolescenţi, pe terenul de fotbal