Antena Meniu Search
x

Video Imagini cumplite pe un teren de sport din Teleorman: doi tineri se filmează cum bat cu rândul un copil

Un copil din Teleorman a trecut prin momente cumplite, de curând, după ce a fost bătut crunt, de doi adolescenţi, pe un teren de sport din judeţ.

de Redactia Observator

la 01.09.2023, 15:23

Vezi și

Nu se cunoaşte exact motivul care a dus la izbucnirea incidentului, însă cert este că victima este lovită în plin, de nenumărate ori, cu pumnii şi cu picioarele.

Primele informaţii arată că participanţii la conflict, respectiv atacatorii şi victima, provin din sate vecine. Imaginile, pe care le-am primit şi noi via Fii Observator, au făcut înconjurul internetului şi au provocat numeroase reacţii dure.

Oamenii solicită ca Poliţia să ia măsuri în cel mai scurt timp şi agresorii să fie pedepsiţi în mod exemplar. De asemenea, există numeroase persoane care susţin că imaginile, extrem de şocante, arată că fenomenul infracţiunilor comise de minori este scăpat de sub control.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Fii Observator » Imagini cumplite pe un teren de sport din Teleorman: doi tineri se filmează cum bat cu rândul un copil