Antena Meniu Search
x

Video Iubiți pe motocicletă, spulberați pe bulevardul Iuliu Maniu din București. El a ajuns la spital cu fractură de coloană, ea cu piciorul rupt

Accident grav, seara trecută, pe bulevardul Iuliu Maniu din Bucureşti. Un cuplu a ajuns la spital după ce motocicleta pe care se aflau, s-a izbit de o maşină. Din primele informaţii, se pare că şoferul unei maşini nu s-ar fi asigurat la ieşirea din parcare şi i-a lovit, iar aceştia s-au dezechilibrat şi au căzut de pe motor.

de Redactia Observator

la 04.07.2022, 08:02

Vezi și

Pe de altă parte, şoferul maşinii spune că era acasă în momentul accidentului şi a fost sunat de vecini să vină la faţa locului.

Motociclistul a ajuns la spital cu fractură de coloană

Bărbatul de 37 de ani, de pe motocicletă, a ajuns la spitalul Universitar cu o fractură de coloană, iar femeia cu fractură la picior. Nimeni nu consumase băuturi alcoolice.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi urmează să ridice imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă pentru a stabili cine este vinovat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Iubiți pe motocicletă, spulberați pe bulevardul Iuliu Maniu din București. El a ajuns la spital cu fractură de coloană, ea cu piciorul rupt