Antena Meniu Search
x

Video Jaf ca în filme la Craiova. Un cuplu a fost prins în aeroport, încercând să fugă din ţară, după ce a furat bijuterii în valoare de un milion de lei

Bonnie şi Clyde de România au fost reţinuţi de poliţişti după un jaf de aproape un milion de lei. Spargerea a avut loc la începutul lunii septembrie, la o bijuterie din Craiova, iar hoţii voiau să părăsească ţara. Cuplul a fost identificat pe Aeroportul "Henri Coandă" şi riscă acum până la 5 ani de închisoare. 

de Redactia Observator

la 04.10.2023, 20:11

Vezi și

Cu feţele acoperite şi flancaţi de poliţişti, cei doi parteneri şi-au mărturist faptele în faţa anchetatorilor. Bărbatul, hoţ profesionist, cu tehnici de comando, inspirate din filme, a pătruns târâş, pe burtă, în bijuterie ca să nu declanşeze senzorii de alarmă. A avut grijă să-şi ascundă faţa după o mască, iar cu o lanternă în dinţi a reuşit să golească dulapurile în doar câteva secunde. În acest timp, femeia păzea afară. 

Cei doi au spart un perete ca să intre în magazin

Reporter Observator: Cum de aţi ştiut cum să intraţi în clădire?

Potrivit anchetei, cuplul a filat locaţia din Craiova în mai multe rânduri şi ar fi spart un perete ca să intre în magazin. 

Cristian-Mihai Grigorescu, purtător de cuvânt IPJ Dolj: Un bărbat de 35 de ani şi o femeie de 32 de ani, ambii din comuna Călinești, judeţul Teleorman, au fost reţinuţi de poliţişti. Cei doi au fost identificaţi în incinta Aeroportului Internaţional Henri Coandă Bucureşti.

Jaful a avut loc la începutul lunii septembrie, iar prejudiciul în valoare de 880 de mii de lei nu a fost încă recuperat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Jaf ca în filme la Craiova. Un cuplu a fost prins în aeroport, încercând să fugă din ţară, după ce a furat bijuterii în valoare de un milion de lei