Antena Meniu Search
x

Video Jaf de 60.000 de lei, în centrul Capitalei. Un service GSM a fost spart, în doar trei minute, de patru bărbaţi mascaţi

Patru hoți, mascați din cap până în picioare, au reușit să spargă un magazin GSM din București, în mai puțin de trei minute. Bărbații au plecat cu aparatură evaluată la peste 60.000 de lei. Întreaga operaţiune a fost filmată de camerele de supraveghere. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 28.06.2022, 14:47

Vezi și

Hoţii încă nu au fost prinşi. Proprietarul are însă o suspiciune. Crede că unul din cei implicaţi este un fost angajat al acestuia. 

Jaf în centrul Bucureştiului

Totul s-a întâmplat sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 05:00, iar întregul jaf a durat 2 minute. Hoţii au intrat mascaţi în service-ul din centrul Capitalei, au fosţt uşa de la intrare cu două surubelniţe şi au furat apoi telefoane şi piese în valoare totală de aproape 60.000 de lei, asta potrivit estimărilor făcute de proprietar. 

Doi dintre hoţi au acţionat în interior, folosind genţi în care să pună telefoanele şi piesele respective şi alţi doi au stat de pază la uşa service-ului pentru a se asigura că nu sunt văzuţi.

Cmaerele de supraveghere au surprins însă totul, atât cele din interior cât şi cele din exterior. Proprietarul a făcut plângere la poliţie şi speră ca în acest fel hoţii să fie identificaţi şi să îşi recupereze cumva prejudiciul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Jaf de 60.000 de lei, în centrul Capitalei. Un service GSM a fost spart, în doar trei minute, de patru bărbaţi mascaţi