Antena Meniu Search
x

Video Jandarmerița prinsă cu droguri în geantă era într-un taxi când a fost percheziționată. Cum a încercat să se apere în fața colegilor săi

O angajată a Jandarmeriei din Bucureşti a fost prinsă cu droguri în geantă, în timpul unei razii în trafic. Femeia, sublocotentent al Brigăzii Speciale de Intervenție, se afla într-un taxi alături de o altă persoană, când a fost controlată de poliţişti, în cadrul amplei operaţiuni numită Blocada.

Eduard Marin
de Eduard Marin

la 21.11.2023, 09:11

Vezi și

Bună dimineaţa. Tânăra a fost oprită la un control de rutină în timp ce era în trafic. Polițiștii și colegii ei jandarmi au percheziționat-o, iar în geantă au găsit mai multe pliculețe cu o substanță albă, ce părea a fi cocaină.

Cum s-a apărat tânăra în fața autorităților

Femeia a spus că acele plicuri i le-a dat o prietenă și nu știe ce conțin. Jandarmii au sesizat polițiștii de la anti-drog pentru ca substanța să fie expertizată. Tânăra lucrează chiar la Brigada Specială a Jandarmeriei, adică la structura care merge alături de polițiștii anti-drog la perchezițiile efectuate la traficanți.

Ea a fost timp de două luni și purtător de cuvânt al structurii, iar acum lucrează, potrivit unor surse, la departamentul Juridic.

Conducerea Jandarmeriei așteaptă rezultatele acestei expertize și ancheta polițiștilor pentru a vedea dacă trebuie să ia măsuri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Jandarmerița prinsă cu droguri în geantă era într-un taxi când a fost percheziționată. Cum a încercat să se apere în fața colegilor săi