Antena Meniu Search
x

Video Jandarmul care i-a pus la punct pe scandalagiii din Costinești a fost în Legiunea Străină și e fost rugbyst

Jandarmul filmat în timp ce se bătea cu bărbații care au pornit un scandal monstru pe plaja din Costinești a fost luptător în trupele de elită ale Legiunii Străine. Potrivit surselor Observator, acesta a jucat și rugby înainte de înrolare, la clubul Callatis Mangalia. 

de Redactia Observator

la 18.08.2023, 14:41

Jandarmul care i-a pus la punct pe scandalagiii din Costinești a fost în Legiunea Străină și e fost rugbyst
Jandarmul care i-a pus la punct pe scandalagiii din Costinești a fost în Legiunea Străină și e fost rugbyst

Scenele halucinante s-au petrecut marți, pe plaja din Costineşti. Mai mulţi tineri, pe fondul consumului excesiv de alcool, s-au luat la bătaie pe plajă. Când au intervenit jandarmii şi poliţiştii, conflictul a degenerat, iar scandalagii şi-au unit forţele şi au devenit violenţi cu forţele de ordine. 

Jandarmul a fost soldat în cadrul Legiunii Străine

Sub o ploaie de înjurături şi ameninţări, agenţii au folosit forţa ca să îi încătuşeze pe agresori. Unul dintre jandarmii care au încercat să îi despartă a fost soldat timp de 10 ani în cadrul Legiunii Străine și este, de asemenea, și fost rugbyst. Acesta a jucat rugby la clubul Callatis Mangalia. 

Pe acelaşi subiect

Pe imaginile surprinse de martori se vede cum jandarmul este lovit şi iese din încăierare cu tricoul rupt. "Am văzut un jandarm care avea tricoul rupt. Destul de violenţi, ce-i drept. Erau şi bodyguardzii care au încercat să îi calmeze, dar nu au reuşit să îi calmeze", spune un martor. "Au bruscat jandarmii, au aruncat cu nisip în ei, i-au tras de haine. Le spuneau despre familiile lor, că vor fi urmărite", a declarat Ana Maria Burchi, purtător de cuvânt Jandarmeria Română.

Amenințat și înjurat de către unul dintre bătăuși, jandarmul și-a pierdut cumpătul

În alte imagini se vede cum același jandarm este amenințat și înjurat de către unul dintre bătăuși, moment în care fostul soldat își pierde cumpătul și îi trage o palmă peste față. 

Potrivit surselor Observator, unul dintre scandalagii are o condamnare cu suspendare de trei ani pentru lovire sau alte violenţe. Iar un altul are dosar penal în Germania, pentru distrugerea unei proprietăţi şi import-export ilegal de arme şi explozibili. Prietenii lor care au fost duşi şi ei la audieri au o altă variantă asupa evenimentelor.

"Când a venit ăla micu' şi mi-a dat un spray în gură, direct în gură mi-a dat. Până să cad jos, ăla mi-a băgat patru bucăţi", a declarat Nicu Grigoraş, unul dintre bărbaţii implicaţi în scandal. "Au apărut 2-3 echipaje de jandarmi. A ieşit cu genunchiul in spate, m-a incatusat fără să imi zică daca s a intamplat ceva", a declarat Adrian Felecan, unul dintre bărbaţii implicaţi în scandal.

Mesajul publicat de reprezentanții Europol

"Haideți, băăă, c-avem bătaie!” - acesta este începutul conflictului iscat pe fondul consumului excesiv de alcool și a teribilismului acestor tineri. Dacă la început s-au bătut între ei, după intervenția polițiștilor și jandarmilor, scandalagii și-au unit forțele și au devenit agresivi și violenți la adresa colegilor. 

Acum așteptăm “specialiștii Facebook” să ne spună cum polițiștii/jandarmii trebuiau să încerce să aplaneze conflictul cu vorba bună și să nu reacționeze dacă au fost loviți, scuipați, înjurați și amenințati", a fost mesajul publicat de reprezentanţii Europol. 

Ce s-a întâmplat cu bătăușii din Costinești 

Cei patru bătăuşi care care au provocat un scandal de proporții în stațiunea Costinești au fost puşi în libertate, după ce procurorii au decis să îi ţină sub control judiciar. La ieşirea din secţia de poliţie, indivizii au avut aceeaşi atitudine agresivă. Nici noaptea petrecută în Arestul IPJ Constanța nu i-a învăţat minte să renunţe la violenţă verbală. Ieşirea din secţia de poliţie a celor patru a dus la revolta celor care îi aşteptau afară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Jandarmul care i-a pus la punct pe scandalagiii din Costinești a fost în Legiunea Străină și e fost rugbyst