Antena Meniu Search
x

Jandarmul operat pe creier s-a întors acasă, cu ajutorul camarazilor săi!

Împreună, românii pot face miracole! Şi au făcut, pentru jandarmul Cosmin Andrei, diagnosticat la începutul verii cu o boală neurologică extrem de rară.

Vezi și

Împreună, românii pot face miracole! Şi au făcut, pentru jandarmul Cosmin Andrei, diagnosticat la începutul verii cu o boală neurologică extrem de rară. Camarazii s-au luptat să îl salveze.

Cosmin şi-a revăzut colegii, după aproape şase luni în care abia dacă îşi recunoştea familia. Momentul emoţionant a fost surprins de camarazii lui. 

"Pentru noi, el a fost un exemplu de luptător şi aşa va rămâne şi de acum încolo, un exemplu de luptă", mărturiseşte un coleg de al lui Cosmin. 

Tânărul jandarm a fost întâmpinat cu lacrimi de bucurie de colegii săi. Cei care în iunie s-au mobilizat într-un număr impresionant şi au strâns banii necesari pentru intervenţia chirurgicală. 

"A fost o mobilizare generală, dar nu am fi putut să facem nimic fără oamenii de lângă noi, care pur şi simplu au fost extraordinari, au fost solidari şi nu avem suficiente motive să le mulţumim", este mesajul de mulţumire al colegilor jandarmului operat pe creier.

Cosmin a fost operat pe creier la o clinică privată din Capitală, apoi a făcut recuperare la Târgu-Mureş. Lupta lui nu s-a sfârşit, însă acum e pe drumul cel bun. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Jandarmul operat pe creier s-a întors acasă, cu ajutorul camarazilor săi!