Antena Meniu Search
x

Video Jumătate dintre probele adunate de Poliţia Capitalei au ars. Poliţiştii spun că anchetele nu vor fi afectate

50% dintre probele depuse în camera de Corpuri Delicte a Poliţiei Capitalei au fost distruse în urma incendiului de luni seara. Totuşi, poliţiştii dau asigurări că probele arse, sunt deja fixate în dosare.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 06.10.2023, 08:42

Vezi și

Poliţiştii Capitalei au mers la faţa locului pentru a ridica imaginile surprinse de camerele de supraveghere, imagini care reprezintă o probă importantă în această anchetă deschisă de procurori. Din informaţiile pe care le avem în aceste momente, aproape 50% din probele depuse în camera de Corpuri Delicte a Poliţiei Capitalei au fost distruse de flăcări.

Poliţiştii au însă asigurări, iar aceste probe au fost deja fixate în dosare şi nu mai trebuie expertizate. Aşadar, niciun dosar penal nu ar fi afectat în urma acestui incendiu. Există şi o posibilă cauză a acestui incendiu. O posibilă cauză comunicată de către pompieri poliţiştilor, se pare că ar fi vorba de scurtcircuit.

Rămâne însă de văzut ce vor scrie pompierii în raportul oficial. Vorbim aşadar de o anchetă în desfăşurare. O anchetă care va stabili cu exactitate se face cineva vinovat de acest incendiu, dar şi care sunt exact pagubele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Jumătate dintre probele adunate de Poliţia Capitalei au ars. Poliţiştii spun că anchetele nu vor fi afectate