Antena Meniu Search
x

Klaus Iohannis, mesaj special în ziua în care se comemorează 20 de ani de la atentatele din 11 septembrie

Pe 11 septembrie se comemorează 20 de ani de la atentatele care au zguduit, în 2001, Statele Unite ale Americii, iar Klaus Iohannis, preşedintele României, a ţinut să transmită un mesaj special prin intermediul contului personal de Twitter.

de Redactia Observator

la 11.09.2021, 11:53

Klaus Iohannis, mesaj special în ziua în care se comemorează 20 de ani de la atentatele din 11 septembrie
Klaus Iohannis, mesaj special în ziua în care se comemorează 20 de ani de la atentatele din 11 septembrie - Twitter Klaus Iohannis
  • În jur de 3.000 de persoane au murit în atentatele teroriste care au zguduit Statele Unite ale Americii şi întreaga lume la 11 septembrie 2001.

În jur de 3.000 de persoane au murit pe 11 septembrie 2001, în timpul atentatelor teroriste din Statele Unite ale Americii. Două avioane au lovit Turnurile Gemene World Trade Center din New York, un altul a lovit clădirea Pentagonului, iar un al patrulea s-a prăbuşit în Pennsylvania, după ce pasagerii s-au luptat cu teroriştii care l-au deturnat.

Atentatele teroriste au zguduit Statele Unite ale Americii, dar şi lumea întreagă, şi au schimbat omenirea pentru totdeauna, existând mult mai multă atenţie îndreptată către posibilitatea apariţiei unor alte atentate teroriste.

Mesajul lui Klaus Iohannis la 20 de ani de la atentatele din 11 septembrie 2001

La 20 de ani de la teribilele evenimente din Statele Unite ale Americii, Klaus Iohannis, preşedintele României, a transmis un mesaj special prin intermediul contului personal de Twitter: "20 de ani după 11 septembrie. Gândurile noastre sunt alături de familiile victimelor, de supravieţuitori, de cei care au salvat vieţi şi de toţi cei ale căror vieţi au fost afectate de aceste acte teribile şi bazate pe ură. În această zi de comemorare suntem alături de poporul american şi ne reafirmăm susţinerea luptei pentru combaterea terorismului".

Mesajul postat de Klaus Iohannis, preşedintele României, este însoţit de o imagine emoţionantă surprinsă la locul în care, înainte de 11 septembrie 2001, se aflau Turnurile Gemene World Trade Center. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Klaus Iohannis, mesaj special în ziua în care se comemorează 20 de ani de la atentatele din 11 septembrie