Antena Meniu Search
x

La doar 15 ani, Corina merge la școală și are grijă de 400 de oi, alături de părinți: "Sunt și colegi care mă jignesc. E greu să ajungi unde am ajuns noi"

Ambiție, speranță și dragoste pentru familie! Sunt calitățile unei tinere de 15 ani din Botoșani care, în ciuda răutăților, se mândrește cu viața pe care o duce alături de familia sa. Adolescenta are grijă de oi alături de părinții săi și nu ține cont de ceea ce au de spus cei din jur.

de Redactia Observator

la 03.05.2023, 15:40

La doar 15 ani, Corina merge la școală și are grijă de 400 de oi, alături de părinți
La doar 15 ani, Corina merge la școală și are grijă de 400 de oi, alături de părinți - Botoșani News

Familia Chelariu din Santa Mare are o turmă de de aproape 400 de oi din rasa Karakul. Corina, o tânără de 15 ani, a învățat tot ceea ce știe astăzi de la părinții ei și nu ezită niciodată să ofere o mână de ajutor. Îi place ceea ce face și se mândrește cu asta. Își iubește famila și iubește animalele de care are grijă cu sfințenie, potrivit BotoșaniNews.ro.

Îi place să meargă la stână și nu concepe să trăiască fără animalele sale.

Își ajută familia și nu ar renunța la animale pentru nimic în lume

"Mă mândresc foarte mult cu acest lucru. Îmi place viața la stână, este frumos, iubesc animalele și le îndrăgesc foarte mult", a declarat Corina pentru AgroTv.  

Pe acelaşi subiect

Coria este elevă în clasa a VIII-a și are vise mari. Vrea să-și continue studiile la Liceul Pedagogic și să devină profesoară.

"Sunt și colegi care mă jignesc uneori, dar le spun mereu că este greu să ajungi unde am ajuns noi și este foarte mult de muncă. Mă mândresc cu acest lucru, nu mi-a fost niciodată rușine și chiar mă și laud cu treaba asta și o voi face în continuare", a continuat adolescenta. 

Corina spune că vrea să ducă această mai departe această tradiție, moștenită de familia ei din străbuni. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » La doar 15 ani, Corina merge la școală și are grijă de 400 de oi, alături de părinți: "Sunt și colegi care mă jignesc. E greu să ajungi unde am ajuns noi"