Antena Meniu Search
x

Video La piscină, doar cu rezervare. Bucureştenii fac coadă în căutarea unui loc în care să se răcorească: "Telefoanele sună întruna. Avem 800 de locuri şi e full mereu"

În lipsa plajelor de pe litoral, temperaturile sufocante i-au trimis pe bucureşteni la piscine. Doar că nici aici nu se mai intră aşa uşor. Doar norocoşii mai apucă un şezlong liber, în rest toate locurile sunt rezervate şi cu o săptămână înainte. Iar unele piscine au deja liste de aşteptare pentru clienţi.

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 31.07.2021, 19:44

Vezi și

Telefoanele pentru rezervări la piscinele din Bucureşti sună mai ceva ca într-un dispecerat. "Este full. Toată lumea vine să se răcorească. Sună întruna. 800 de locuri avem şi se umple în fiecare zi", a declarat Constantin Ghimpu, reprezentantul unei piscine din Bucureşti.

Cine a vrut să prindă loc la piscină a fost nevoit să renunţe la somnul până mai târziu. "Am venit de dimineaţă. La 10 fără ceva", spune o tânără. 70 de lei costă intrarea, bani pentru care doritorul primeşte şi un cocktail.

S-au înghesuit oamenii şi la Galaţi azi, unde s-a deschis cel mai mare aquapark din sud-est. Oamenii au încercat să scape aşa de arşiţa care a cuprins toată ţara. Astăzi, vremea a fost caniculară în mai multe zone ale ţării. Termometrele au arătat 38 de grade celsius la Drobeta Turnu Severin şi Craiova, 37 de grade celsius la Călăraşi şi 36 de grade la Vaslui. Şi pentru că temperaturile vor rămâne ridicate, medicii recomandă să avem mereu cu noi o sticlă de apă şi să avem grijă la băuturile îmbuteliate care, dacă stau prea mult la soare, îşi schimbă compoziţia şi pot deveni nocive pentru organism.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » La piscină, doar cu rezervare. Bucureştenii fac coadă în căutarea unui loc în care să se răcorească: "Telefoanele sună întruna. Avem 800 de locuri şi e full mereu"