Antena Meniu Search
x

La un pas de omor, după câteva băuturi. Giurgiuvean arestat după ce ar fi ameninţat cu o macetă un alt bărbat, într-un bar din localitate

Un bărbat în vârstă de 42 de ani din comuna Floreşti-Stoeneşti a fost reţinut şi este cercetat penal sub control judiciar după ce ar fi ameninţat cu o macetă un alt bărbat, din aceeaşi localitate, într-un bar, pe fondul unor discuţii în contradictoriu.

de Redactia Observator

la 26.01.2024, 13:02

- Shutterstock

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Giurgiu, în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase şi ameninţare.

"Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Bolintin-Vale au fost sesizaţi prin plângere scrisă de către un bărbat, din comuna Floreşti Stoeneşti, cu privire la faptul că ar fi fost ameninţat de către un alt bărbat, cu o macetă. Din primele cercetări a rezultat faptul că, în noaptea de 12 spre 13 ianuarie 2024, reclamantul s-ar fi întâlnit la un bar din localitatea Floreşti, judeţul Giurgiu, cu un alt bărbat, de 42 de ani, din aceeaşi localitate, iar în urma unor discuţii în contradictoriu, ar fi fost ameninţat cu o macetă de către acesta", precizează un comunicat de presă, transmis vineri de IPJ Giurgiu, potrivit Agerpres.

De asemenea, miercuri, 24 ianuarie,sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Bolintin-Vale, sprijiniţi de luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară la locuinţa bărbatului de 42 de ani, fiind ridicate mai multe mijloace de probă.

Pe baza probatoriului administrat, faţă de acesta a fost dispusă măsura reţinerii, pentru 24 de ore, iar unitatea de parchet competentă a dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile, mai menţionează sursa citată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » La un pas de omor, după câteva băuturi. Giurgiuvean arestat după ce ar fi ameninţat cu o macetă un alt bărbat, într-un bar din localitate