Antena Meniu Search
x

Timișoara: Locatarii celui de-al doilea bloc evacuat se pot întoarce acasă

Locatarii celui de-al doilea bloc din Timișoara care a fost evacuat luni seara se pot întoarce acasă. Cu excepția unui singur apartament, măsurătorile nu au mai indicat probleme în urma operațiunii de deratizare care s-a soldat cu trei morți.

De Daniel Murărescu la 19.11.2019, 17:49
Locatarii celui de-al doilea bloc evacuat în Timișoara se pot întoarce acasă
Trei persoane au murit, după o deratizare efectuată într-un bloc din Timişoara - Observator

Locatarii celui de-al doilea bloc din Timișoara, de pe strada Vaida Noievod, care a fost evacuat luni seara se pot întoarce acasă. Cu excepția unui singur apartament, măsurătorile nu au mai indicat probleme.

O singură locuință, în care s-au descoperit niveluri medii de substanțe toxice, va rămâne în continuare închisă. Toate celelalte nu mai prezintă risc pentru sănătate.

ISU Timiș: În urmă măsurilor de neutralizare efectuate la imobilul de pe strada Vaida Voievod, nr. 1 si a măsurătorilor efectuate de către echipele CBRN, s-a dispus permiterea accesului persoanelor în locuinţe, deoarece nu au mai fost identificate substanţe toxice. Referitor la apartamentul în care au fost înregistrată prezenta substanţelor toxice, acesta va rămâne închis până vor ajunge specialiştii de la Direcţia de Sănătate Publică pentru a verifica spaţiul respectiv

Patronul firmei de deratizare din Timişoara a cumpărat otrava de pe piaţa neagră

Ioan Sorin Buţă, patronul firmei de deratizare din Timişoara, reţinut pentru 24 de ore pentru moartea a doi copii şi a unei tinere mămici, a recunoscut că a cumpărat otrava pentru deratizare de pe piaţa neagră.

În această dimineaţă, Sorin Buţă a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţiile de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Timișoara: Locatarii celui de-al doilea bloc evacuat se pot întoarce acasă

Breaking news

Alexandru Pițurcă și directorul ROMARM sunt liberi. Judecătorii au respins cererea de arestare făcută...

Alexandru Pițurcă și directorul ROMARM sunt liberi. Judecătorii au respins cererea de arestare făcută de DNA