Antena Meniu Search
x

Timișoara: Locatarii celui de-al doilea bloc evacuat se pot întoarce acasă

Locatarii celui de-al doilea bloc din Timișoara care a fost evacuat luni seara se pot întoarce acasă. Cu excepția unui singur apartament, măsurătorile nu au mai indicat probleme în urma operațiunii de deratizare care s-a soldat cu trei morți.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 19.11.2019, 17:49

Locatarii celui de-al doilea bloc evacuat în Timișoara se pot întoarce acasă
Trei persoane au murit, după o deratizare efectuată într-un bloc din Timişoara - Observator

Locatarii celui de-al doilea bloc din Timișoara, de pe strada Vaida Noievod, care a fost evacuat luni seara se pot întoarce acasă. Cu excepția unui singur apartament, măsurătorile nu au mai indicat probleme.

O singură locuință, în care s-au descoperit niveluri medii de substanțe toxice, va rămâne în continuare închisă. Toate celelalte nu mai prezintă risc pentru sănătate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Patronul firmei de deratizare din Timişoara a cumpărat otrava de pe piaţa neagră

Ioan Sorin Buţă, patronul firmei de deratizare din Timişoara, reţinut pentru 24 de ore pentru moartea a doi copii şi a unei tinere mămici, a recunoscut că a cumpărat otrava pentru deratizare de pe piaţa neagră.

În această dimineaţă, Sorin Buţă a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţiile de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Timișoara: Locatarii celui de-al doilea bloc evacuat se pot întoarce acasă