Antena Meniu Search
x

Locuitorii unui bloc din Neamț, speriați de fumul care provenea de la o oala uitată pe aragaz de o vecină. Femeia dormea

Locatarii unui bloc din municipiul Roman au solicitat intervenţia pompierilor după ce în clădire au sesizat fum, ulterior dovedindu-se că provenea de la o oală uitată pe aragazul aprins de o femeie de 67 ani, potrivit Agerpres.

de Redactia Observator

la 04.10.2022, 10:13

Pompierii au îndepărtat oala de pe aragaz şi au acţionat pentru evacuarea fumului din apartament şi de pe casa scării.
Locuitorii unui bloc din Neamț, speriați de fumul care provenea de la o oala uitată pe aragaz de o vecină - Profimedia

Locatarii unui bloc din municipiul Roman au solicitat intervenţia pompierilor după ce în clădire au sesizat fum, ulterior dovedindu-se că provenea de la o oală uitată pe aragazul aprins de o femeie de 67 ani. La faţa locului s-au deplasat pompierii cu două autospeciale de stingere şi ambulanţa SMURD.

"Pompierii, cu ajutorul echipamentelor specifice din dotarea autospecialelor, au pătruns în apartament şi au constatat că fumul provenea de la o oală uitată pe aragazul în funcţiune. În interiorul unei camere, pompierii au găsit o femeie de aproximativ 67 de ani care dormea. Femeia a refuzat asistenţa medicală oferită de echipajul SMURD", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, Irina Popa.

Concomitent cu misiunea de căutare-salvare a persoanei aflată în apartament, pompierii au îndepărtat oala de pe aragaz şi au acţionat pentru evacuarea fumului din apartament şi de pe casa scării. Purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ a precizat că nu a fost necesară evacuarea locatarilor din bloc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Locuitorii unui bloc din Neamț, speriați de fumul care provenea de la o oala uitată pe aragaz de o vecină. Femeia dormea