Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Locul din Bucureşti unde poţi mânca pe săturate, iar la final plăteşti doar 26 de lei

Un tânăr a descoperit un loc în Bucureşti unde poţi mânca pe săturate, iar nota de plata este una accesibilă pentru toate buzunarele. Şi nu, nu este cantina Parlamentului, aşa cum probabil mulţi aţi fi crezut.

de Redactia Observator

la 03.08.2024 , 16:54

Locul din Bucureşti unde poţi mânca pe săturate, iar la final plăteşti doar 26 de lei
- Captura TikTok

Locul este Cantina Agronomie, care aparţine de Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti. Tânărul a împărtăşit întreaga experienţă pe TikTok. El spune că pentru început a comandat o ciorbă de pui a la grec care a costat doar 7,99 de lei. Pentru felul doi a ales o friptură de porc în sos (preţ 14,3 lei), iar ca garnitură şi-a luat o porţie de orez cu legume pentru care a plătit 3,17 lei. Pe chiflă a dat mai puţin de 1 leu, 0,79 de lei mai exact, iar porţia de castraveţi muraţi a primit-o din partea casei.

La finalul acestui prânz copios, nota de plată a fost de 26,25 de lei. "Carnea m-a surprins, era chiar fragedă, chiar dacă a fost gătită bucată groasă. Lângă carnea aia de porc cu sos am luat și orezul ăsta cu legume, pe care l-am trântit acolo peste sos.(...) Am avut și niște castraveți murați, așa ca să alunece totul cât mai bine. Concluzie: Mâncarea de la Cantina Agronomiei mi s-a părut gustoasă și sățioasă. Cantitativ, pentru mine, a fost suficient spre mult", a spus tânărul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Locul din Bucureşti unde poţi mânca pe săturate, iar la final plăteşti doar 26 de lei