Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Locul din România luat cu asalt de turiști. David a bătut cale lungă ca să-l vadă: "E ca la mare"

"Fă Rai din ce ai" se potriveşte perfect unei mici localităţi din Arad. Cum litoralul e departe, autorităţile au amenajat malul unui lac mai ceva ca o staţiune exotică: cu nisip, palmieri, DJ renumiţi şi petreceri pline de culoare. În plus, intrarea pe litoralul Vestului e gratuită. 

de Iulia Pop

la 07.07.2024 , 20:12

În una dintre cele mai mici comune din Arad atmosfera e mai ceva ca la Ibiza. Petrecerile pe plajă au toate ingredientele: palmieri, DJ faimoşi, color fight şi spuma party. Malul Lacului Ghioroc concurează serios cu orice staţiune de pe litoral.

Litoralul vestului atrage mii de turiști

Tocmai de aceea în fiecare sezon peste 120.000 de oameni spun "prezent" pe litoralul vestului.

Vezi și

Plaja este amenajată cu tot ce trebuie pentru o zi perfectă: umbrele, baldachine, terase, locuri de joacă pentru copii şi chiar un camping. David a venit tocmai de la Satu Mare: mării de la Ghioroc i s-a dus vestea.

"A zis ca este ca la mare", spune David.

Ridicat pe o fostă balastieră, la 20 de kilometri de Arad, Litoralul Vestului se întinde pe 15 mii de metri pătraţi. Accesul pe plajă este mereu gratuit. Turiştii plătesc doar o taxă de parcare, bani folosiţi de administraţia locală pentru a întreţine zona de agrement.

Iulia Pop Like

Îmi place să știu. Pun întrebări, și cer, imperios, răspunsuri! Îmi place să ascult. Sincer, uneori de atât e nevoie! Îmi place să scriu. Sunt perfecționistă și “lupt” pentru fiecare cuvânt din știre! Îmi place să zâmbesc.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Locul din România luat cu asalt de turiști. David a bătut cale lungă ca să-l vadă: "E ca la mare"