Antena Meniu Search
x

Video Logan făcut praf pe un drum din Argeș, după un impact teribil. Un șofer a murit pe loc, traficul a fost blocat zeci de minute

Accident grav ieri, după amiaza, în localitatea Bârşeştii de Jos, din Argeş. Un bărbat de 75 de ani şi-a pierdut viaţa, în urma impactului dintre două maşini.     

de Redactia Observator

la 25.06.2023, 09:28

Ambele autoturisme se deplasau spre localitatea Tigveni, moment în care maşina condusă de bărbatul de 75 ani a fost lovită de celălalt şofer, în vârstă de 47 de ani. Impactul a fost extrem de violent, iar victima a rămas încarcerată. La faţa locului a ajuns de urgenţă un echipaj medical, dar şi unul de pompieri, care au găsit victima înconştienţă.  

Din nefericire, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicii fiind nevoiţi să declare decesul. Şoferul vinovat a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a fost negativ. 

Ce spune Poliția Argeș

Potrivit IPJ Argeș, din verificările preliminare, efectuate de polițiștii "s-a stabilit că un bărbat de 47 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe DJ 678A, pe raza localităţii Tigveni, având direcția de deplasare Tigveni spre Cepari, a intrat în coliziune cu un autoturism condus în aceeaşi direcţie de mers, de un bărbat de 75 de ani, din Tigveni. În urma evenimentului, bărbatului de 75 de ani i-au fost efectuate manevre de resuscitare, însă în ciuda eforturilor depuse, acesta a decedat.

Pe acelaşi subiect

Celălalt conducător auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

Victima a rămas încarcerată, iar pompierii au intervenit pentru extragerea acesteia și pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire ale incendiilor. Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean a efectuat manevrele de resuscitare asupra bărbatului găsit în stare de inconștiență. Traficul în zonă a fost întrerupt câteva zeci de minute".

În cauză urmează să fie întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc, precizează Poliția Argeș.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Logan făcut praf pe un drum din Argeș, după un impact teribil. Un șofer a murit pe loc, traficul a fost blocat zeci de minute