Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mesaj emoţionant scris de logodnicul Elenei Udrea, după eliberarea ei din închisoarea din Costa Rica

Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea a scris un mesaj emoţionant după aflarea veştii că va fi eliberată din închisoare.

de Redactia Observator

la 24.12.2018 , 23:04

Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea a scris un mesaj emoţionant după aflarea veştii că va fi eliberată din închisoare.

Alexandrov scrie că nu şi-a pierdut niciodată speranţa.

"In urma cu 2 saptamani, postam un mesaj prin care il rugam pe Mos Craciun sa o aduca acasa pe Elena, pentru a petrece sarbatorile impreuna, alaturi de fetita noastra, fiind primul ei Craciun de cand a venit pe lume. Nu mi-am pierdut speranta, si se pare ca exact in seara de Ajun, Elena vine langa noi, acasa. Magia Craciunului e tacuta, nu o auzi... dar o simti", a scris Alexandrov pe Facebook.

Articolul continuă după reclamă

Elena Udrea și Alina Bica, reținute de autorităţile din Costa Rica încă din octombrie, vor putea petrece Crăciunul în libertate, ele fiind declarate libere, luni, printr-un ordin al Curții de la Pavas.

Oficiul de Consiliere Tehnică și Relații Internaționale (Oatri) aparţinând Misterului Public din Costa Rica, a cerut eliberarea pentru Elena Udrea şi Alina Bica, după primirea documentației de la Ministerul Justiției din România, privind retragerea cererii de extrădare, anunţă ameliarueda.com

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Mesaj emoţionant scris de logodnicul Elenei Udrea, după eliberarea ei din închisoarea din Costa Rica