Antena Meniu Search
x

Video "Lua clienţi aiurea, nu ştim de ce e în stare". Un fals taximetrist din Satu Mare, oprit abia după ce poliţiştii l-au blocat cu autospecialele

Un bărbat din Satu Mare care practică taximetria a fost oprit de poliţie după ce a fost blocat în trafic cu autospecialele. Bărbatul nu a dorit să tragă pe dreapta atunci când agenţii i-au cerut să oprească.

De Redactia Observator la 30.11.2022, 14:34
Vezi și

UPDATE: După o cursă nebună pe străzile oraşului, bărbatul în vârstă de 37 de ani a fost oprit de agenţi la baza unui pod. Şoferul a fost testat atât cu alcooltestul, cât şi cu drugtestul. Şoferul a ieşit negativ la ambele teste. Cursa cu poliţia a început după unul dintre colegii săi a sunat la 112 şi a reclamat că taximetristul s-ar afla sub influenţa substanţelor interzise. Bărbatul a fost amendat şi va rămâne şi fără permis de conducere.

A ignorat semnalele poliţiştilor de a opri

Un bărbat de 37 de ani din Satu Mare le-a dat bătăi de cap poliţiştilor după ce a refuzat să oprească. Un echipaj de poliţie a trecut în faţa maşinii bărbatului pentru a-l obliga să tragă pe dreapta, dar acesta a încercat să depăşească autospeciala. A oprit abia când de pe contrasens a venit o altă maşină de poliţie care l-a blocat complet.

Potrivit PresaSM, bărbatul practică taximetria fără a avea contract cu vreo firmă de taxi şi fără a fi înregistrat ca atare la un disceperat. În 2019, acesta ar fi încercat să se angajeze la o firmă de taxi din oraş, dar a fost respins pentru că nu se încadra în cerinţele angajatorului. "El lua clienți aiurea, ne înjura, ne amenința. În ultimele zile a fost ceva mai grav, intra prin stație și ne amenința pe toți. Azi dimineață am fost nevoiți să depunem o plângere împotriva lui, nu se mai putea așa. Nu știm de ce este în stare", a declarat un reprezentant al firmei de taxi în numele căreia bărbatul făcea curse fără a deţine documentele necesare.

Bărbatul a fost dus de poliţişti la audieri şi, cel mai probabil, va fi amendat pentru că n-a oprit la semnalele agenţilor. De asemenea, se poate alege şi cu dosar penal dacă firma de taxi va depune plângere pe numele său.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » "Lua clienţi aiurea, nu ştim de ce e în stare". Un fals taximetrist din Satu Mare, oprit abia după ce poliţiştii l-au blocat cu autospecialele