Antena Meniu Search
x

Video Lucrări de mântuială pe cea mai importantă stradă din centrul municipiului Târgu Jiu. Autorităţile au dat 2 milioane de euro pentru ele

De patru ani, Calea Eroilor din Târgu Jiu, care leagă Poarta Sărutului de Coloana fără Sfârşit, este un şantier. Iar finalizarea lucrărilor e încă departe. Până acum s-au cheltuit nu mai puţin de 2 milioane de euro, dar banii par că s-au dus pe apa sâmbetei din cauza stângăciei muncitorilor. Plăcile sunt puse neuniform iar gurile de canal sunt construite peste nivelul şanţurilor. 

Alin Stan
de Alin Stan

la 16.05.2022, 14:12

Vezi și

Una dintre cele mai importante lucrări de aici din Târgu Jiu este aproape să fie finalizată conform autorităţilor locale, însă situaţia din teren este cu totul alta.

2 milioane de euro, pe apa sâmbetei 

Pe Calea Eroilor, una dintre cele mai importante străzi din centrul municipiului, cea care face legătura dintre operele lui Constantin Brîncuşi, 2 milioane de euro  au cheltuit pentru a reabilita această stradă, acum lucrarea este contestată de către specialişti.

Arhitecţii spun că nu a fost respectat nici măcar caietul de sarcini, pavelele sunt puse neuniform, una mai sus, una mai jos, nici spaţiul dintre ele nu a fost respectat, iar guruile de canal sunt mult mai sus faţă de pavelele de nivelul străzii, ceea ce înseamnă că atunci când va ploua, cel mai probabil apa nu va fi preluată de aceste guri de canal. Lucrarea a început în 2018 şi trebuia să fie gata în 2019. Au trecut patru ani de atunci, iar autorităţile locale de aici spun că termenul final este finalul lunii iunie a acestui an.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Lucrări de mântuială pe cea mai importantă stradă din centrul municipiului Târgu Jiu. Autorităţile au dat 2 milioane de euro pentru ele